Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

HALMAZ

Főoldal » Középiskola » Matematika
689
Egy küldöttség utazik külföldre. Kilencen tudnak közülük angolul, hatan németül, ketten
mindkét nyelven beszélnek. Hány tagú a küldöttség, ha hárman e két nyelv egyikén sem
tudnak megszólalni?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
9+6=15, 15-2=13, 13+3=16
1