Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segiteni matematikában?

Főoldal » Középiskola » Matematika
747
A 12/c ben bukás nem volt félévkor matekból,elégséges 5,közepes 10,jó 7,jeled pedig 8 volt.Mekkora valószinűséggel jelölünk ki egy olyan tanulót,aki legalább közepes matekból?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
n=5+10+7+8=30
k=10+7+8=25

P=k/n
P=25/30=0,83 = 83%
0