Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika hasonlóságok téma

Főoldal » Középiskola » Matematika
1894
Az ABCD trapéz alapjainak hossza AB=7,2cm és CD=4,8cm. Az egyik szár AD=3cm. A két szár egyenesének metszéspontja M. Számold ki a DM szakasz hosszát! A trapéz területének hány százaléka kiegészítő háromszög területe?
Megoldások: (6 és 80%)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
trapéz, Terület, Matematika, háromszög, százalékszámítás, hasonlóságok
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
0