Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Angol szövegfordítás

508
Csatolom
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Idegen nyelv

Válaszok

2
Én így fordítanám. (Azért azt a hosszú nevet nézd meg, hogy ténlyeg jól van-e írva, és nem e maradt ki valami.)

Billy 'Buzz' Kingsley 1969. július 21-én született, azon a napon, amikor Neil Armstrong és 'Buzz' Aldrin a Holdon járt. Apjának tetszett Aldrin neve, ezért kezdte Billynek hívni. - Buzz Vicces név, mi? Az iskolában Billy "Buzz" nagyon jó volt matematikában és természettudományban. Érdeklődni kezdett az űrutazás iránt, és szabadidejében könyveket olvasott róla. Asztronautává akart válni. Ma egy planetáriumban dolgozik.

Pablo Lopez ugyanabban a városban született mint Picasso, Malagában, Spanyolországban. De az elképesztő dolog az az, hogy Pablo 1973. április 8-án született, Picasso halálának napján! De ez még nem minden. Pablo anyukája imádta Picassot, és fiát is róla nevezte el. Nos, azért nem pontosan, mert Picasso teljes neve Pablo Diego José Francisco de Paula volt Juan Nepomuceno Maria de los Remedios Cipriano de la Santisima Trinidad Ruiz Picasso! Amikor Pablo fiatal volt, érdekelte a művészet és órákat is vett. Szabadidejét rajzolással töltötte. Egészen jól tudott rajzolni, de nem úgy, mint Picasso. Ma rajztanár.
0

Szia!

Billy Buzz Kingsley 1969. július 21-én született, azon a napon, amikor Neil Armstrong és Buzz Aldrin sétáltak a holdon. Az édesapjanák tetszett Aldrin neve, ezért elkezdte Billyt Buzznak szólítani. Vicces név, mi? Az iskolában Billy Buzz nagyon jó volt matematikából és a természettudományi tantárgyakból. Elkezdett érdeklődni az űrutazás iránt és könyveket olvasott róla a szabadidejében. Még űrhajós akart lenni. Manapság ő egy csillagvizsgálóban dolgozik.

Pablo Lopez ugyanabban a városban született, mint Picasso, Malagában, Spanyolországban. De az elképesztő dolog az, hogy Pablo 1973. április 8-án született, azon a napon, amikor Picasso meghalt. De ez még nem minden. Pablo édesanyja rajongott Picasso-ért és elnevezte utána a fiát. Nos, nem pontosan, mert Picasso teljes neve Pablo Diego José Francisco de Paula Juan Nepomuceno Maria de los Remedios Cipriano de la Santisima Trinidad Ruiz Picasso volt. Amikor Pablo kisfiú volt, érdeklődött a művészet iránt és voltak órái. A szabadidejét rajzolással töltötte. Nagyon jól tudott rajzolni, de nem úgy, mint Picasso. Mostanában ő egy rajz tanár.

0