Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok kérlek segítsetek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
527
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a, (+5)-(-7)+(-3)= 5+7-3=9
Ehhez hasonlóan csináld meg: b, c, d,

e, 56,8-2,78= 54,02...alternatív formája: 2701/50, 54 1/50
Ehhez hasonlóan csináld meg: f, g, h,

i, 11/12+9/4-1/3= 11+27-4/12= 34/12
Ehhez hasonlóan csináld meg: j, k, l,
0