Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenes egyenlete

Főoldal » Középiskola » Matematika
590
a és b mely értékeire a 2x-ay-1=0 és a 4x-y+b=0 egyenletű egyenes
a) egymással párhuzamos;
b)egymásra merőleges;
c)azonos?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, kor, fontos, egyenesegyenlete, 11.oszt
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Egy kis segítség: https://www.geogebra.org/m/smyg84zr
( a = 0.5 és b = -2 értéket is próbáld ki! Mi van, ha közben a "másikat" változtatod? )
1