Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matekdoga

Főoldal » Középiskola » Matematika
471
1. Írja fel az x^2+y^2+6x-4y+4=0 egyenletű koncentrikus közös középpontú körnek az egyenletét, amelynek sugara 5 egység.
2. Adott az A(7;1) B(5;3) C (-1;-3) pontok által meghatározott háromszög. a) Írja fel a az AC oldalegyenes egyenletét! b) Határozza meg a háromszög köré írható kör középpontjának koordinátáit! c) Számolja ki a háromszög súlypontjának koordinátáit! 3. Számítással határozza meg az x^2+ y^2 -x-4y-2=0 egyenletű kör és x-2y=-6 egyenletű egyenes közös pontjainak számát!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Egy ismerősöd/osztálytársad az imént kérdezte ugyanezeket....
0