Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Koordinátageometria

Főoldal » Középiskola » Matematika
620
Egy háromszög egyik oldalának egyenlete
55y+18x-256=0. Erre az oldalra eső két csúcsának abcisszái: x₁=2, x₂=7,5. A háromszög súlypontja S(5 és 6). Mekkorák a háromszög oldalai és szögei?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Csatoltam képet.
0

Egy ellenőrzési lehetőség:
0