Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Gyors segitseg

Főoldal » Általános iskola » Matematika
357
ebbol csak a deltoid terulete es az atloja kl
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Mi a kérdés? Rossz képet csatoltál esetleg?
0

mekkora a deltoid terulete ha e=5cm f-=7cm
mekkora a deltoid e atloja ha T=36cm2 f=8cm
0