Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
359
12. Adott A(−3; 5) és a B(6; −7) pontok.
a) Határozza meg az AB vektort koordimátáival!
b) Írja fel a két pont felezőpontját!
c) Határozza meg a két pont távolságát!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
AB vektor =(9;-12)
F(1,5; -1)
AB távolság =  9²+(-12)² = 225 =15
0