Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Írásbeli számonkérés

Főoldal » Általános iskola » Matematika
388
3. a. b. Feladatot kell megoldani kérlek segítsetek légyszi ez most tényleg SOS nem tudok matekozni jó lenne ha valaki a mai nap folyamán megoldaná nagyon megköszönném és láttam a statisztikát hogy matekból vagytok a legjobbak itt mutassátok meg a tudásotokat! a feladathoz vissza térve meg folyamat ábrát is kell készíteni!De csatolok képet hozzá!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Segíts kérlek szépen
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Az egyenlet megoldása: 2c-5= 11×3, vagyis 2c-5 =33 mindkét oldalhoz 5-öt adva 2c=33+5=38, ebből 2-vel osztva kapjuk, hogy c=38/2=19 lesz a megoldás! :)
0

Mi lenne a b; feladat? Kell ellenőrzés is? :)
0