Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
536
Szerkessz ABC háromszöget, ha adott: b = 4 cm, v a = 3,5 cm, t a = 4,5 cm.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Mi a 'v a' meg a 't a'?
0

Semmi ötleted, hogy lehetne elkezdeni?
-1