Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nem megy a matek, mit tegyek?

523
Amikor én általánosban voltam, 5-6-7.-ben nem volt normális tanárunk, ami alatt azt értem, hogy 3-4 tanár között változtattak folyamatosan, illetve teljesen máshogy haladtunk, 6.-ban amikor kivételesen tanultunk, év végén, még a könyvben valami 40. oldalon tartottunk, mivel az osztály egy csürhe volt, akik miatt a tanár fogta magát, leült, és telefonozott. Ergo, nem érdekelte, hogy ki szeretne tanulni, ki nem.
Ebből következett, hogy nekem az 5.,6.,7. teljesen kimaradt. A jelenlegi tanárunk egy nyugdíjból visszajött nő, és az esetek nagy részében ezek a tanárok belefáradtak a tanításba, és nincs türelmük a diákokhoz. Nálunk pont ilyen. Még november körül, amikor kezdtek jönni a problémák, hogy nem értem, nem tudom mi az, nem tudom, hogy kell, szóltam neki, hogy legyen szíves valamit kezdeni velem, mert nem szeretnék megbukni. Ő mondta, hogy saját diákot nem korrepetál, de mivel nincsen felesleges pénz, hogy matektanárhoz menjek, valahogy magamtól kellene bepótolni ezeket.
Nézegettem utána neten, de nem találtam olyan oldalt, ahol kifejezetten kitérnének minden anyagrészre, és el lenne magyarázva, hogy mi, merre, hány méter..
Például itt nézelődtem az előbb:
http://tudasbazis.sulinet.hu/hu/matematika/matematika/matema..

Nem nagyon segített.
Egyéb ötletek, hogy honnan tudnék tanulni, vagy, hogy mit lehetne tenni?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, nemértem, Középiskola, 9. osztály
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Szerintem a Mozaikos tankkönyvekben minden érthetően le van írva, azokat érdemes kikölcsönözni, én amikor osztályozó vizsgát tettem sokat segítettek ezek a tankkönyvek.
1