Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Csak segíts!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
431
Ha segítel viszonzom
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
segíts
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Első feladat:
53y - 2 + 48y - 120 + 372 -y= 100y + 250

Második feladat:
3 (x-2) - 4 (x+1)=
= 3x - 6 - 4x - 4 =
= -x - 10

(2x+3) * 5 + 2(5x-2)=
= 10x + 15 + 10x - 4 =
= 20x + 11
Módosítva: 5 éve
1