Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS matematika 4

Főoldal » Általános iskola » Matematika
458
Csatoltam a feladat képet. Csak az a) kell.
SOS be kellene. Előre is köszönöm a válaszokat.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
Nincs kép!:(
0

Csatoltam képet.
0

a.)
V=4x19^3xpí/3
V=28730,9

A=4x19^2xpí
A=4536,5

b.) ugyan így, csak a 38cm-el
V=229847,3
A=18145,8
Módosítva: 5 éve
0