Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS matematika 3

Főoldal » Általános iskola » Matematika
442
Csatoltam a feladat képet. SOS be kellene. Előre is köszönöm a válaszokat.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
d=16 cm
r=d/2=16/2=8 cm
a=28 cm

Vh=r²×π×a=8²×3,14×28=64×3,14×28=5626,88 cm³
Vk=r²×π×a/3=8²×3,14×28/3=64×3,14×28/3=5626,88/3=1875,63 cm³
Hulladék=Vh-Vk=5626,88-1875,63=3751,25 cm³
0

Csatoltam képet.
0