Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS matematika 2

Főoldal » Általános iskola » Matematika
486
A 4 cm-szer 10 cm-es, téglalap alapú gúla magassága 6 cm. Mekkora a térfogata?
A gúla térfogata:..........................................

SOS be kellene. Előre is köszönöm a válaszokat.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a=4 cm
b=10 cm
M=6 cm

V=Ta×M/3=40×6/3=240/3=80 cm³
Ta=ab=4×10=40 cm²
0