Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Tudtok segíteni

Főoldal » Általános iskola » Matematika
463
1. / Alakítsd át! 2 ,55 m = ….. mm, 2,5 dm2
= ……. cm2, 210mm = …….cm,

2,32 m3
= ……dm3, 2100 dm = ….......m, 2,3 kg = ….... g,
2,7q = ….... kg, 2500g = ….... kg, 2,3t = ….....q,
250 dag = …..... g,
2. / Alakítsd át!: 3,1 h = ..........min, 35 min = .......s, 3600s =...........h,
3,2 d = ..........h, 3,8 h =...........s
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1. / Alakítsd át! 2 ,55 m = …..2550 mm,
2,5 dm2= …….250 cm2,
210mm = …….21cm,

2,32 m3= ……2320dm3,
2100 dm = ….......210m,
2,3 kg = …....2300 g,
2,7q = ….... 270kg,
2500g = …....2,5 kg,
2,3t = ….....23q,
250 dag = …..... 2500g, itt a dag szerintem a dkg
2. / Alakítsd át!: 3,1 h = ..........186min,
35 min = .......2100s,
3600s =...........1 h,
3,2 d = 76,8 h, itt d a napot jelöli?
3,8 h =...........13680s
1