Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS! Nagyon fontos!

Főoldal » Középiskola » Matematika
415
Ma éjfélig van határidő, sürgős!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

4
sajnos nem látszik az ábra
0

Csatoltam képet.
0

f(x)=x*-4/3+4

(8+12)/-4=-5

X=3
0

Szia!

Elküldöm e-mail-ben az ábrázolásokat ha akarod és a másik feladatot is! :)

Kérnék egy e-mail címet gyorsan. :)
0