Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika SOS

Főoldal » Általános iskola » Matematika
399
Képet csatoltam.
Plusz ellenőrzés is szeretnék ha lehet előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
4x-9+x=11-3x+4
5x-9=-3x+15 /-9;+3x
8x=24 /:8
x=3

Ellenőrzés:
4*3-9+3=11-(3*3)+4
12-9+3=11-9+4
6=6
0