Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Koordinátageometria

Főoldal » Középiskola » Matematika
452
Írja fel annak az e egyenesnek az egyenletét, amelyik párhuzamos a 2x − y = 5 egyenletű
f egyenessel és áthalad a P(3; –2) ponton!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
2x-y=2*3-1*(-2)
2x-y=8
0