Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
600
Csatoltam a képet.

D,
A={Trapézok}
B={Középpontosan szimmetrikus négyszögek}

E,
A={Tengelyesen szimmetrikus négyszögek}
B= {Középpontosan szimmetrikus négyszögek}

F,
A={Húrtrapézok}
B={Téglalapok}
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
D.,
A={1.2.3.4.5.6}
B={1.2.4.5}
E.,
A={1.2.3.5.7.8}
B={1.2.4.5}
F.,
A={1.2.3.5}
B={1.5.}
0