Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok! valaki tudna segíteni?

Főoldal » Középiskola » Matematika
433
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
991.
39,18:0,12=326,5 m
992.
134,28:0,72=186,5
993.
123,2:0,28=440 m2
994.
504:0,48=1050
995.
4,5:0,18=25 óra
Összesen 3,125 munkanap
996.
30%-os engedmény->az eredetinek a 70%-ával számolunk.
70%=357,7 ft -> 357,7:0,7=511 ft.
Módosítva: 5 éve
0