Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS matematika - felszín, terfogat

Főoldal » Általános iskola » Matematika
359
Csatoltam a feladat képet.
Az 1 feladatból csak a b) kell.
A 2. feladatból mindegyik!
Előre is köszönöm a válaszokat. SOS be kellene.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A kúp térfogata: V=r2*π*M:3
A kúp felszíne:
A=r2*π+r*π*a
*:szorzás jele
a=alkotó, azaz a kúp palástjának sugara
r=a kúp alapjának, azaz a körnek a sugara
M=a kúp magassága
0