Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

7 Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
728
Mekkora plakátragasztható egy 3,2 méter magas,1 méter átmérőjü hirdetőoszlopra.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
d=1 m
r=d/2=1/2=0,5 m

Henger palástja:
2rπm
2*0,5*3,14*3,2=10 m^2

10 m^2-nyi plakát ragasztható rá
0