Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek SOS

Főoldal » Középiskola » Matematika
386
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
3. nem létezik, mivek bármely két oldalának összege nem nagyobb a harmadik oldalnál.
2. 7+10+19=36 180/36=5 7*5=35° 10*5=50° 19*5=95° tompaszögű háromszög.
1. béta=98° gamma=38° alfa=44° alfa'=136°
0