Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematikai egyenletek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
414
Három diák, Iván Lea Diána el végzett munkáért összesen 480€ -t kapott Iván meg kapta az összes pénz egyharmadát . A maradék pénzen Diána és Lea osztozott meg 3:1 árnyban . Hány eurót kapott Lea?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Szia!

összesen:480
Iván: 480 x 1/3=160
480-160=320
3+1=4 r 320
1 r: 80
3 r: 240
1