Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
385
C feladat
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Szia!

ember: 10 nap
fia: 15 nap

x idő alatt
ember: x/10
fia: x/15

x/10+x/15=1/x30
3 x+2 x=30
5 x=30/:5
x=6 nap

6 nap alatt végeznek együtt.
Módosítva: 5 éve
1