Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

11. Matematika

Főoldal » Középiskola » Matematika
422
Sziasztok!
Valaki tudna segiteni? Köszönöm!

Rajzold meg a koordináta-rendszerben az alábbi egyenletekkel jellemezhető egyeneseket!
a) x = -4
b) y=x-4
c) y=-x+4
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
1
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
0