Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
809
Melyik számnak az 56%-a 224?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, százalék
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Legyen a szám: x
56%-a a számnak 224
56%x = 0.56x

0.56x = 224 /:0.56
x=400

A szám 400

Ellenőrzés:
400/100*56=?224
224=224
0