Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki segít légyszi??!!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
450
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
melyik? 24-es c,d?
1

Igen
0

c,
2x-4=4x+1 /+4
2x=4x+5 /-4x
-2x=5 /:(-2)
x=-2,5

d,
0,5x=0,5x+3 /-0,5x
0≠3
Ellentmondás
0