Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

!SOS! Középiskolai matek.

Főoldal » Középiskola » Matematika
338
Kérlek mérlegelvvel old meg köszönöm.
b,4x-(x+5)+12=14+2x
c,(8-4x)-(3x-5)=2x-5
d,4(x-5)-3(2x+3)=8x-6(5-x)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, sos, fontos, mérlegelv, kozepsuli
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
1