Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Melyik a jó megoldás??

Főoldal » Általános iskola » Matematika
300
Az alábbi egyenletek közül melyiknek -21 a megoldása??

11x - 4=5x+29
20+2x=x-1
5-6x=9x+5
19-x=10(10-x)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
2. mert ha 21=-x akkor -21=x
0