Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek1

Főoldal » Középiskola » Matematika
381
Sziasztok! Valaki letudná írni nekem egy papírra a feladatot? Köszönöm előre is a segítséget
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Az utolsó feladat kérdéses
0

Az utolsó feladatra: x × lg 2 = lg 16,471, amelyből x=lg 16,471/lg 2= 1,2167/0,30103=4,042 körülbelül a megoldás! :)
1