Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kör területe!VALAKI SOS!MÁRA KÉNE!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
406
557.
Mennyivel nő meg a kör kerülete,ha a sugarát 1m-rel megnöveljük?
a,r=10cm

559.
a,SzámÍtsd ki a körgyűrű területét,ha a sugarai 65cm és 97cm!

Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sos
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
1. 314 cm-el nagyobb
2. 88 632,78cm2
0

1, 10x3,14=31,4
10+100=110cm
110x3,14=345,4
345,4-31,4=314
2, Ezt elsőnek elronntottam
65x65x3,14=13 266,5
97x97x3,14=29 544,26
13 266,5+29 544,26=42 810,76 cm2



Módosítva: 5 éve
0