Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS! matematika (gúlák)

Főoldal » Általános iskola » Matematika
668
1, 6cm alapélű, négyzet alapú gúla minden oldallapjának magassága 8cm. mekkora a felszíne?
2, a 8cm*12cm-es téglalap alapú gúla magassága 15cm. mekkora a térfogata?
3, 4cm*10cm-es téglalap alapú gúla magassága 6cm. mekkora a térfogata?

képletet is kérhetnék hozzá?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1)6²+4·((6·8):2)= cm²
2) ((8·12)·15):3= cm³
3) ((4·10)·6):3= cm³
0