Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

átváltás

Főoldal » Középiskola » Fizika
716
fizikában a hossz azaz landát szeretném átváltani pl589nm = hány m?
és f=870KHz az hány Hz? hogyan kell átváltani
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

2
1 nanométer=0,000000001 méter
1 KHz=1000 Hz

Ez alapján menni fog az átváltás?
Módosítva: 9 éve
1

1 nanométer=0,000000001 méter

1 KHz = 1000 Hz
870 KHz = 870.000 Hz
Módosítva: 9 éve
1