Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Tört cos,tg

Főoldal » Középiskola » Matematika
511
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Egyszerűen kiszámolod a kifejezések értékét, végül elvégzed a köztük lévő műveleteket.
0

tan(45)=1
cos(30)= 3 /2
tan(60)= 3 
cos(60)=1/2

Behelyettesíted, kiszámolod
 3 /6-1/2
0