Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
409
Hozza egyszerűbb alakra a következő kifejezéseket!
a) 6!/6 = b) 8!•9
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a; 6!/6 = 5! = 1×2×3×4×5 = 120, illetve a b; 8!×9 = 9! = 1×2×3×4×5×6×7×8×9 = 362.880 ! :)
Módosítva: 5 éve
0