Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérlek SOS Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
537
Adél hatszor annyi idős, mint fia, Kristóf. Ketten együtt 28 évesek. Hány évesek külön külön?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Szia!

Adél: 6 x
fia: x
együtt: 28

x+6 x=28
7 x=28/:7
x=4

Ell:
fiú: 4
Adél: 6 x 4= 24
24+4=28

Adél 24, fia 4 éves.
0