Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika SOS

Főoldal » Általános iskola » Fizika
427
Képeket csatoltam.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Szia!

6.

a, 35 N
b, 3,5 kg
c, A padra.
d, 35 N
e, Ha leugrana a padról, mert nincs alátámasztva.

1.

erő F N
felület A m2
nyomás P Pascal(Pa)
sűrűség ró kg/m3
tömeg m kg

2.

0,12 t=120 kg
7050 Pa= 7,050 kPa
20 cm=0,2 m
75 dm2=0,75 m2

3.
F=0,55 N
0