Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Általános iskola » Matematika
410
Ezek kellenének 2,3,4,5 feladat
Csatolom a képet
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
1. 6179:33,4=185
185x50,1=9 268,5
V=9268 ft-ba került
2. a,324:4=81 81x6=486
V= 486 db kell
b, ?
c, 81x9=729db kell
3. 1%=40
25%=1000
100%=4000
150%=6000
68%=2720
2,5%=100
0

Csatoltam képet.
0