Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kelvin, Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
468
Hogyan kell kelvinnel számolni fizikába?? Kérlek válaszoljatok nagyon sürgős!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
0 C = 273K
pl.
15 C = 15K+273K=288K
-10 C= 273K-10K=263K
20C=20K+273K=293K
0