Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek.SOS!

Főoldal » Középiskola » Matematika
888
Ezt hogy kell megoldani
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

4
x=3
2^3+2+2^3-2=34
0

Esetleg levezetve?
0

2^(x+2) + 2^(x-2) - 2 = 32
2^(x+2) + 2^(x-2) - 2^1 = 2^5
(x+2) + (x-2) - 1 = 5
2x =6
x=3
0

leírva
0