Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika dolgozat - függvény - SEGÍTSETEK

Főoldal » Általános iskola » Matematika
494
Valaki eltudná nekem magyarázni, hogyan kell ezeket a feladatokat megoldani?

g (x) = 32x -2
1. Ábrázold a függvényt
2. Meredeksége?
3. Növekvő vagy csökkenő?
4. Érték táblázat kitöltése
x | -2 | -1 | 0 | 1 | 2
g(x)| | | | |
5. Határozd meg a tengellyel való metszéspontok koordinátáit!
A ( ; )
B ( ; )
6. Rajta van a P, Q pont az egyenesen?
P (6 ; 8) /1
Q (100; 148)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, sos, segítség, függvény
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

5
Készítem
De mi a függvény?
g(x)=3*2x-2?
Módosítva: 5 éve
0

Köszönöm szépen.
g (x) = 3/2x -2
Így akar kinézni, elírtam.
Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam a képet
1

Jut eszembe
Ábrázolni úgy kell, hogy megkeresed a -2 pontot az y tengelyen, onnan 3-at fel, 2-t jobbra
1

Köszönöm szépen a segítségedet!
0