Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Legyszi valaki sos

Főoldal » Általános iskola » Matematika
469
5,7,8-as feladat kellene légyszi valaki
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
7es.

672000-600000=72000
72000÷600000=0,12

12%
0

8as.

km × l
‐---------- × Ft= 1 út költsége
100


57×6,8
----------- × 385 = 1492,26 egy út
100


20 nap= 40 út oda vissza
40×1492,26= 59690,4
Módosítva: 5 éve
0