Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika Segítség

Főoldal » Általános iskola » Fizika
392
Up 10kV

Np ezt kell kiszámolni

Usz 230V

Nsz 62,5

Segítség sehogy se jön ki és még oda kell írni hogy fel vagy le transzformálás csak törtes számok illetve nem egész számok.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

2
Nekem 43478,27 lett az eredmény vagy ez a jó megoldás?
0

Szia!

Up= 10kV=10000 V

Np=?

Usz= 230V

Nsz= 62,5


Np:Nsz=Up:Usz
Np=Nsz x (Up:Usz)=62,5 x (10000:230)= 2717, 39
0