Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek SOS!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
458
Az ember szervezetének 60 %-a víz.
Hány liter víz van egy 84 kg-os ember
szervezetében? /1 liter víz = 1 kg /
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a=84 kg
p=60%
e=?
e=a×p/100=84×60/100=84×6/10=504/10=50,4
e=50,4 kg=50,4 liter
1