Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika 8

Főoldal » Általános iskola » Fizika
395
csatoltam képet
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

2
Szia!

2.

R=U:I = 8 V : 4 A= 2 ohm
P=U x I = 8 V x 4 A= 32 W
W= U x I x t= 8 V x 4 A x 5 s= 160 J

3.

U=I x R= 1 A x 4 ohm=4 V
P= U x I=4 V x 1 A= 4 W
W= U x I x t= 4 V x 1 A x 10 s=40 J

4.

U=I x R=5 A x 4 ohm=20 V
P=U x I=20 V x 5 A=100 W
W=U x I x t= 20 V x 5 A x 10 s=1000 J
0

csatolok képet
1