Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek! HELP!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
633
Az ABC háromszög hasonló az A'B'C' háromszöghöz. Számítsd ki a hiányzó adatokat, ha tudjuk, hogy:

a= 4,6 cm b = 3,8 cm c = ?

a' = 6,9 cm b' = ? c' = 8,4 cm

Határozd meg a hasonlóság arányát k = ? , a kerületet K = ? , a másik kerületet K' = ?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, sos, segítsék
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

Csatoltam képet.
0